Interim-management
voor het neerzetten van een project

Freelance projectmanager gezocht? Experts@YourBusiness matcht uw bedrijf met een ervaren projectleider. HR, marketing, finance, …
Ontdek onze projectsupport.

Interim-projectmanagers met focus

Op zoek naar een freelance projectmanager die uw huidig managementteam tijdelijk kan ondersteunen en versterken? Een interim-projectmanager gezocht die niet betrokken is bij de dagelijkse routinetaken en zich volledig kan focussen op één of meerdere projecten?

Welkom bij Experts@YourBusiness, uw projectsupport ad interim. Wij werken met gepassioneerde freelance projectmanagers die zich inleven in uw business om uw projecten stipt op te leveren.

Experts@YourBusiness beheert een poule van geroutineerde freelance projectmanagers met diverse expertises zoals logistiek, accountancy, IT, human resources, sales of marketing. Dankzij hun ruime ervaring stappen ze moeiteloos in uw onderneming. De implementatie van nieuwe software of de oprichting van een extra productiecel in goede banen leiden? Graag! Onze interim-projectmanagers verliezen zich niet in routinetaken maar engageren zich volledig voor uw project en voor een straf eindresultaat.

Maak meteen een afspraak

Inhouse projectondersteuning

U kan onze projectmanagers ad interim inschakelen voor één of meerdere projecten in uw bedrijf voor de periode die nodig is. Onze externe projectmanager grijpt de vastomlijnde opdracht beet, zodat u het project zorgeloos van uw to-dolijst kan schrappen.

U kan interim-projectmanagers inschakelen voor:

  • Opstarten of overnemen van één of meerdere projecten 
  • Coördineren, coachen en aansturen van teams 
  • Ondersteunen en versterken van bestaande projectteams 
  • Strategiebepaling en projectmanagement tools installeren 
  • Waken over budget, planning en risico’s rapporteren 
  • Communicatielijnen uitzetten met alle stakeholders 
  • Evalueren en verbeterpunten formuleren 

Meer informatie

Bent u een ambitieuze kmo, een nationaal of internationaal bedrijf dat op zoek is naar uitmuntende managementprofielen ter ondersteuning van uw projectwerking? Onze executive project managers zijn er klaar voor! Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Maak een afspraak

Onze mensen

Corinne Reynders

Corinne Reynders heeft veel ervaring met het begeleiden van kmo’s, hr-vraagstukken en het coachen van c-level managers. Talentacquisitie en de juiste man/vrouw op de juiste plaats is haar vakgebied.

Zij staat in voor de operationele leiding en wordt daarin bijgestaan door onze senior experts en backoffice.

Martine Reynders

Martine Reynders heeft jarenlange ervaring in het goedkeuren van kredieten aan bedrijven. Als invest manager was ze actief betrokken bij overnames, acquisities en zetelde ze in diverse raden van bestuur. Ze weet als geen ander dat de cijfers niet alleen moeten kloppen, maar uw projecten kunnen ondersteunen en investeringen financieren om tot performante bedrijfsresultaten te komen.

Copyright © 2024 Experts@yourbusiness