NEVER WASTE A GOOD CRISIS!

Straf doorstarten na Covid-19 #download ons E-boek

In deze moeilijke periode staan heel wat organisaties op losse schroeven. Misschien is uw organisatie na de lockdown al terug opgestart of plant u een gedeeltelijke of volledige terugkeer.

De vraag is: pikt u gewoon de draad terug op waar u gestopt bent of is een herstructurering nodig? Dit is hét moment om uw onderneming vanuit een helikopterperspectief te bekijken. Een opportuniteit om sterk – en misschien zelfs een beetje kritisch – terug op te starten. Zoals Winston Churchill ooit zei na de Tweede Wereldoorlog “Never waste a good crisis!”.Durf om out-of-the usual-business-box te denken en alle puzzelstukken op tafel te leggen.

Experts@YourBusiness kan u ondersteunen met ideeën én met mensen.

Wij hebben jaren ervaring en tal van experten op vlak van HR, finance, IT, sales en operations die tijdelijk ingezet kunnen worden via interim management, business consulting of executive coaching.

Zo kan u blijven leren en excelleren, ook in deze uitdagende tijden.

Maar, eerst denken en dan doen.

Dit e-book is een werkboek en zet u alvast op weg.

Beantwoord onze kritische vragenlijst die u meer inzicht geeft in uw bedrijf, people en processen.

Succes!

Wil je meer weten ?

Aarzel niet en contacteer ons gerust.

Contacteer ons

We boosten je bedrijf door het inzetten van experten en coaches 

Download hier ons E-Book

Laat hier jouw gegevens na en download ons E-Book

Onze mensen

Corinne Reynders

Corinne Reynders heeft veel ervaring met het begeleiden van kmo’s, hr-vraagstukken en het coachen van c-level managers. Talentacquisitie en de juiste man/vrouw op de juiste plaats is haar vakgebied.

Zij staat in voor de operationele leiding en wordt daarin bijgestaan door onze senior experts en backoffice.

Martine Reynders

Martine Reynders heeft jarenlange ervaring in het goedkeuren van kredieten aan bedrijven. Als invest manager was ze actief betrokken bij overnames, acquisities en zetelde ze in diverse raden van bestuur. Ze weet als geen ander dat de cijfers niet alleen moeten kloppen, maar uw projecten kunnen ondersteunen en investeringen financieren om tot performante bedrijfsresultaten te komen.

Copyright © 2024 Experts@yourbusiness