Over ons

Experts@YourBusiness kent een lange traditie in het inzetten van tijdelijke krachten. Wij creëren een meerwaarde voor kmo’s en bedrijven door het tijdelijk inzetten van experts. Meet & greet ons kernteam.

Executive solutions for you

Experts@YourBusiness heeft jarenlange ervaring opgebouwd in het ondersteunen van ambitieuze kmo’s en bedrijven door het tijdelijk inzetten van experten in alle businessdomeinen. Gebaseerd op een betrouwbare reputatie en met sterke partnerships kon een mooi klantenportefeuille uitgebouwd en een fantastisch team van experten verzameld worden.

Meet & greet our experts

Experts@YourBusiness kan rekenen op een trouwe groep van topexperts die voor korte of lange termijn ingezet worden bij bedrijven in België en buitenland. Stuk voor stuk zijn ze gespecialiseerd in hun vakgebied: general management, finance, hr, sales, marketing, operations, ... Maar, onze experts zijn zoveel meer dan een database met cv’s en profielen. Elke expert heeft zijn knowhow, ervaring en persoonlijke leiderschapsstijl die we matchen met uw specifieke vraag en bedrijfscultuur. Wij koesteren en stimuleren ons human capital zodat we in staat zijn om uw bedrijf te versterken.

Wilt u een expert inzetten in uw bedrijf?

Wilt u zelf als freelance expert aan de slag?

Maak een afspraak

Bent u een kmo, een nationaal of internationaal bedrijf dat op zoek is naar uitmuntende managementprofielen om uw team tijdelijk te versterken? Meet & greet Corinne en Martine Reynders en maak kennis met onze interim-managers en experts in business, your business.

Maak een afspraak

Onze mensen

Corinne Reynders

Corinne Reynders heeft veel ervaring met het begeleiden van kmo’s, hr-vraagstukken en het coachen van c-level managers. Talentacquisitie en de juiste man/vrouw op de juiste plaats is haar vakgebied.

Zij staat in voor de operationele leiding en wordt daarin bijgestaan door onze senior experts en backoffice.

Martine Reynders

Martine Reynders heeft jarenlange ervaring in het goedkeuren van kredieten aan bedrijven. Als invest manager was ze actief betrokken bij overnames, acquisities en zetelde ze in diverse raden van bestuur. Ze weet als geen ander dat de cijfers niet alleen moeten kloppen, maar uw projecten kunnen ondersteunen en investeringen financieren om tot performante bedrijfsresultaten te komen.

Copyright © 2024 Experts@yourbusiness