EXECUTIVE COACHING

Executive coaching richt zich op board members, kaderleden en managing directors waarbij de coach fungeert als mentor en externe sparringpartner.

Executive coaching à la carte

Op zoek naar een executive coach om u als CEO of topmanager naar succes te begeleiden? Wilt u uw managers stimuleren om het beste uit zichzelf te halen en het potentieel van hun teams ten volle te benutten? Wilt u de kaderleden in uw organisatie beter ondersteunen en faciliteren?

Welkom bij Experts@YourBusiness, gespecialiseerd in executive coaching van managers en CEO’s. Wij bieden een professioneel klankbord en begeleiding in het maken van de juiste beslissingen.

Als CEO of directielid heeft u een grote verantwoordelijkheid en staat u er vaak alleen voor. Executive coaching richt zich op board members, kaderleden en managing directors waarbij de coach fungeert als mentor en externe sparringpartner. Niet enkel strategische beslissingen kunnen onderwerp van coaching zijn maar ook de persoonlijke uitdagingen waar een manager of CEO in zijn of haar dagelijks leven mee te maken krijgt, komen aan bod.

Maak meteen een afspraak

Coaching voor leidinggevenden

Elke 1-op-1 coaching start met een grondige intake om uw vragen en doelstellingen helder te krijgen: persoonlijke groei, betere performance, timemanagement, communiceren met impact, leren delegeren, teams motiveren, … We toetsen wederzijdse verwachtingen af en werken een traject op maat uit.

Elementen die aan bod kunnen komen zijn: 

  • Persoonlijkheidsprofielen en leiderschapsstijl 
  • Optimaliseren van managementvaardigheden 
  • Efficiënte communicatie 
  • Impactvolle interpersoonlijke relaties uitbouwen 
  • Heldere doelen stellen en strategische beslissingen nemen 
  • Prestaties analyseren en bijsturen 
  • Work-life balance optimaliseren

Meer informatie

Bent u als CEO, bedrijfsleider of directielid op zoek naar een executive coach of externe sparringpartner? Onze senior coaches hebben ervaring in de bedrijfswereld en wandelen graag een stukje mee in uw persoonlijk traject. Wij komen vrijblijvend langs voor een intakegesprek.

Maak een afspraak

Onze mensen

Corinne Reynders

Corinne Reynders heeft veel ervaring met het begeleiden van kmo’s, hr-vraagstukken en het coachen van c-level managers. Talentacquisitie en de juiste man/vrouw op de juiste plaats is haar vakgebied.

Zij staat in voor de operationele leiding en wordt daarin bijgestaan door onze senior experts en backoffice.

Martine Reynders

Martine Reynders heeft jarenlange ervaring in het goedkeuren van kredieten aan bedrijven. Als invest manager was ze actief betrokken bij overnames, acquisities en zetelde ze in diverse raden van bestuur. Ze weet als geen ander dat de cijfers niet alleen moeten kloppen, maar uw projecten kunnen ondersteunen en investeringen financieren om tot performante bedrijfsresultaten te komen.

Copyright © 2024 Experts@yourbusiness