Interim-Management
voor tijdelijke invulling van uw leemte

Tijdelijke CEO of COO? Experts@YourBusiness ondersteunt u bij afwezigheid van uw vertrouwde manager. Wij vinden de interim-manager die u uit de nood helpt.

Interim-management op topniveau

Valt uw CFO plots weg omwille van ziekte of burn-out? Kan u tijdelijk geen beroep doen op uw hr-directeur wegens zwangerschaps- of ouderschapsverlof? Moet u een managementpositie snel invullen na een onverwacht ontslag?

Welkom bij Experts@YourBusiness, uw ondersteuning bij afwezigheid van uw vertrouwde manager. Wij screenen en selecteren de interim-manager die u discreet uit de nood helpt.

Experts@YourBusiness beschikt over een sterk netwerk van c-level freelancers die ad interim kunnen ingezet worden om uw managementkloof te overbruggen. We buigen ons samen over het gezochte profiel, van CEO’s tot financieel directeurs, van HR managers tot operationele managers. U kan rekenen op een interim-leidinggevende die bijzonder vertrouwd is met uw nichesector. Om uw bedrijfscontinuïteit te verzekeren, zorgen we voor een snelle en discrete opstart.

Maak meteen een afspraak


Executive interim-management service

Wij versterken tijdelijk uw project, departement of bedrijf met een executive interim-manager. We stellen uitsluitend ervaren interim-managers voor die connecteren met uw targets en werkwijze. Dit om de flexibiliteit en consistentie in uw dynamische werkomgeving te behouden.

U kan executive interim-management inschakelen voor: 

  • Onverwacht ontslag van een c-level manager 
  • Langdurige ziekte of burn-out 
  • Zwangerschapsverlof of ouderschapsverlof 
  • Tijdelijke invulling tijdens de werving & selectie procedure 
  • Ondersteuning tijdens introductieperiode nieuwe manager 

Meer informatie

Bent u een ambitieuze kmo, een nationaal of internationaal bedrijf dat op zoek is naar uitmuntende freelance experts om een managementkloof tijdelijk te overbruggen? Onze executive interim managers zijn er klaar voor! Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Maak een afspraak

Onze mensen

Corinne Reynders

Corinne Reynders heeft veel ervaring met het begeleiden van kmo’s, hr-vraagstukken en het coachen van c-level managers. Talentacquisitie en de juiste man/vrouw op de juiste plaats is haar vakgebied.

Zij staat in voor de operationele leiding en wordt daarin bijgestaan door onze senior experts en backoffice.

Martine Reynders

Martine Reynders heeft jarenlange ervaring in het goedkeuren van kredieten aan bedrijven. Als invest manager was ze actief betrokken bij overnames, acquisities en zetelde ze in diverse raden van bestuur. Ze weet als geen ander dat de cijfers niet alleen moeten kloppen, maar uw projecten kunnen ondersteunen en investeringen financieren om tot performante bedrijfsresultaten te komen.

Copyright © 2024 Experts@yourbusiness