Interim-Management

Interim-management? Experts@YourBusiness is uw matchmaker.
Wij zoeken en vinden de juiste interim-manager voor change, lacune, project of herstructurering.

Interim-Management à la carte

Staat er een groeiproject, een changeproces of een herstructurering op uw agenda? Moet u door een onverwacht ontslag of een ziekte tijdelijk een managementpositie invullen? Wilt u voor een bepaalde periode extra expertise aan boord halen van uw bedrijf?

Welkom bij Experts@YourBusiness, uw professionele matchmaker voor interim-management dat werkt. Dé snelle en flexibele oplossing voor openstaande sleutelposities.

Experts@YourBusiness heeft een up-to-date database met zorgvuldig gekozen freelance experts die meteen inzetbaar zijn in België en buitenland. Onze interim-managers zijn c-level professionals die zich reeds bewezen hebben in general management (CEO), finance, human resources, operations, supply chain, marketing, sales, enz. Om uw bedrijfscontinuïteit te garanderen, kan u rekenen op onze ervaren c-level interim-managers, net zolang het nodig is.

Maak meteen een afspraak

Freelance managers die connecteren

Experts@YourBusiness is veel meer dan het inzetten van de juiste man/vrouw voor een tijdelijke interim-opdracht. Wij staan garant voor een excellente service en een gepersonaliseerde aanpak waarbij we de tijd nemen om u en uw bedrijf te leren kennen. We engageren ons voor een correcte businessfit met de juiste competenties, attitude en interpersoonlijke skills. Onze kernwoorden?

  • Discreet | Wij werken in alle vertrouwen, een absolute evidentie. 
  • Cultural fit | Wij zorgen voor een perfecte match met uw bedrijfscultuur. 
  • Context | Wij nemen de tijd om de opdracht heel goed te begrijpen. 
  • Follow-up | Wij blijven transparant communiceren, altijd.

Experts@YourBusiness, hoe kunnen wij u helpen?

Change

Onze ervaren interim-changemanagers starten uw veranderingstraject op en versterken uw huidig team.

Ontdek meer

Filling the gap

Wij vullen uw cruciale managementfuncties tijdelijk in bij lacunes zoals ontslag, burn-out, ziekte of zwangerschapsverlof.

Ontdek meer

Project

Staan er uitdagende projecten op uw agenda? Onze senior freelance projectmanagers nemen het heft in handen en brengen het tot een goed einde.

Ontdek meer

Herstructurering

Met een objectieve transitiemanager of crisismanager aan uw zijde verloopt uw herstructurering doelgericht en vlot.

Ontdek meer

Onze mensen

Corinne Reynders

Corinne Reynders heeft veel ervaring met het begeleiden van kmo’s, hr-vraagstukken en het coachen van c-level managers. Talentacquisitie en de juiste man/vrouw op de juiste plaats is haar vakgebied.

Zij staat in voor de operationele leiding en wordt daarin bijgestaan door onze senior experts en backoffice.

Martine Reynders

Martine Reynders heeft jarenlange ervaring in het goedkeuren van kredieten aan bedrijven. Als invest manager was ze actief betrokken bij overnames, acquisities en zetelde ze in diverse raden van bestuur. Ze weet als geen ander dat de cijfers niet alleen moeten kloppen, maar uw projecten kunnen ondersteunen en investeringen financieren om tot performante bedrijfsresultaten te komen.

Copyright © 2022 Experts@yourbusiness