BUSINESS CONSULTING

Business consulting op maat van uw kmo of bedrijf. Een adviesraad of raad van bestuur samenstellen. Onze experts tillen uw bedrijf naar een hoger niveau.

Consulting & business advies op maat

Heeft u als bedrijfsleider nood aan een ervaren sparringpartner om mee na te denken over ‘the next steps’ in uw business? Zoekt u een business consultant om uw groeistrategie te bespreken? Zou u zich graag willen omringen met een solide adviesraad of een Expert@board?

Welkom bij Experts@YourBusiness, gespecialiseerd in consulting & business advies. Onze experts analyseren, exploreren, inspireren en adviseren om uw business naar een hoger niveau te tillen.

Als CEO of bedrijfsleider van een ambitieuze kmo staat u voor heel wat uiteenlopende uitdagingen: omzet, marge, groei, snelheid, complexiteit, flexibiliteit, concurrentiedruk, innovatie, prestatie, digitalisatie, disruptie… Hoe biedt u het hoofd aan al deze veranderingen in deze snel evoluerende wereld? Op deze vraagstukken wil Experts@YourBusiness samen met haar team van experts een antwoord bieden.

Maak meteen een afspraak

Senior business consultants

Experts@YourBusiness heeft een up-to-date database van senior experts in management, leiderschap, strategie, human resources, finance, sales en marketing. Afhankelijk van uw vraag of project, stellen we een team van business consultants samen om u tijdelijk of op regelmatige basis te adviseren en te begeleiden. Dit bepalen we steeds in onderling overleg.

Experts@YourBusiness, hoe kunnen wij u helpen?

Business consulting

Heeft u een prangende vraag of een uitdagend project waarvoor u advies wil inwinnen van een ervaren business consultant? Wilt u een case voorleggen aan een team van experts? Wij brengen extra inzichten en knowhow in uw bedrijf.

Neem contact op

Raad van adviseurs

Wilt u een adviesraad of een raad van bestuur samenstellen met onafhankelijke deskundigen? Wij verzorgen de selectie in opdracht van Unizo. Als preferred partner van Unizo helpen wij met het samenstellen van uw KMO Adviesraad.

Lees meer

Expert@Board

Expert@Board biedt kmo’s de mogelijkheid om een beroep te doen op de expertise van een onafhankelijk topexpert over general management, sales, marketing, finance, hr, … Dit traject wordt gesteund door Unizo en komt in aanmerking voor kmo-portefeuille.

Lees meer

Vaste leverancier van Unizo

Onze manier van werken heeft Unizo overtuigd om met Experts@YourBusiness in zee te gaan voor de uitbouw van hun corporate governance-project naar aanleiding van de Code Buysse. In die rol hebben we maar liefst 165 raden van bestuur van kmo’s opgericht met telkens drie onafhankelijke bestuurders. Onze samenwerking met Unizo is intussen fors uitgebreid. Voor het project Expert@Board bijvoorbeeld hebben we intussen 60 dossiers afgewerkt.

Meer informatie

Experts@YourBusiness is preferred partner van Unizo en beheert de databank van experts die ingezet kunnen worden om uw kmo of bedrijf te ondersteunen en versterken. Heeft u nood aan één of meerdere experts? Alles begint met een goed en vrijblijvend gesprek.

Maak een afspraak

Onze mensen

Corinne Reynders

Corinne Reynders heeft veel ervaring met het begeleiden van kmo’s, hr-vraagstukken en het coachen van c-level managers. Talentacquisitie en de juiste man/vrouw op de juiste plaats is haar vakgebied.

Zij staat in voor de operationele leiding en wordt daarin bijgestaan door onze senior experts en backoffice.

Martine Reynders

Martine Reynders heeft jarenlange ervaring in het goedkeuren van kredieten aan bedrijven. Als invest manager was ze actief betrokken bij overnames, acquisities en zetelde ze in diverse raden van bestuur. Ze weet als geen ander dat de cijfers niet alleen moeten kloppen, maar uw projecten kunnen ondersteunen en investeringen financieren om tot performante bedrijfsresultaten te komen.

Copyright © 2022 Experts@yourbusiness