INTERIM-MANAGEMENT – voor het herstructureren van uw bedrijf

Freelance crisismanager gezocht om uw herstructurering in goede banen te leiden? De executive interim-managers van Experts@YourBusiness worden snel en flexibel ingezet.

Executive interim management in crisissituaties

Staat u voor een zware herstructurering of zelfs de sluiting van uw bedrijf? Bent u op zoek naar een ervaren interim manager of freelance crisismanager die onpartijdig kan communiceren met alle stakeholders om een turn-around in goede banen te leiden?

Welkom bij Experts@YourBusiness, uw interim-managementprovider die ondersteuning biedt bij turn-overs en herstructureringen. Wij werken met interim-managers die van aanpakken weten.

Een herstructurering is vaak een complex gegeven en vereist een transitiemanager of crisismanager die snel kan handelen bij het evalueren van alle mogelijke opties. Onze executive interim managers brengen de urgentie in balans met een doorgewinterd oordeel en een concreet actieplan. Denken en doen, luisteren en handelen. Door zijn onafhankelijkheid kan de interim-manager snel beslissingen nemen in deze soms moeilijke of gevoelige projecten.

Maak meteen een afspraak

Herstructurering bedrijf begeleiden

De interim-managers van Experts@YourBusiness worden snel en flexibel ingezet op het niveau van de CEO en hoger management. Vaak moeten er moeilijke beslissingen genomen worden in moeilijke omstandigheden. Wacht niet tot het te laat is en laat u tijdelijk bijstaan door een chief herstructurering.

U kan een executive interim manager of crisismanager inzetten bij:

  • Herstructurering van een afdeling of een volledig bedrijf 
  • Begeleiding van overnames en sluitingen van afdelingen of sites 
  • Financiële analyse, uitwerken besparingsplannen, negotiatie met schuldeisers 
  • Begeleiding hr-afdeling bij herstructureringen, collectieve ontslagen 
  • Crisismanagement in crisissituaties, ongelukken, rampen, schandalen 

Meer informatie

Bent u een ambitieuze kmo, een nationaal of internationaal bedrijf dat op zoek is naar een freelance crisismanager, transitiemanager of chief herstructurering? Onze executive interim managers zijn er klaar voor! Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Maak een afspraak

Onze mensen

Corinne Reynders

Corinne Reynders heeft veel ervaring met het begeleiden van kmo’s, hr-vraagstukken en het coachen van c-level managers. Talentacquisitie en de juiste man/vrouw op de juiste plaats is haar vakgebied.

Zij staat in voor de operationele leiding en wordt daarin bijgestaan door onze senior experts en backoffice.

Martine Reynders

Martine Reynders heeft jarenlange ervaring in het goedkeuren van kredieten aan bedrijven. Als invest manager was ze actief betrokken bij overnames, acquisities en zetelde ze in diverse raden van bestuur. Ze weet als geen ander dat de cijfers niet alleen moeten kloppen, maar uw projecten kunnen ondersteunen en investeringen financieren om tot performante bedrijfsresultaten te komen.

Copyright © 2024 Experts@yourbusiness