Interim-Management
bij transitie en veranderingstrajecten

Experts@YourBusiness is uw matchmaker voor, tijdens of na change.
We leveren een interim-manager die uw veranderingstraject op de rails zet of houdt.

Interim change manager

Een freelance interim-manager gezocht met straffe changecapaciteiten om uw teams te coachen of een specifiek verandertraject te begeleiden? Zoekt u een senior change manager om bepaalde veranderingsprocessen door te voeren in uw organisatie?

Welkom bij Experts@YourBusiness, uw professionele matchmaker voor, tijdens en na de tranistie . Wij gaan op zoek naar de juiste freelance change manager ad-interim voor uw uitdaging.

Verandermanagement in uw organisatie kan ‘zacht en gepland’ zijn, zoals het introduceren van Six Sigma in de productie, maar kan ook ‘hard en ongepland’ zijn door bijvoorbeeld een vijandig overnamebod. Experts@YourBusiness luistert eerst naar uw noden en brengt u meteen in contact met een ervaren change manager die vertrouwd is met uw sector en uw situatie.

Maak meteen een afspraak

Interim change management à la carte

Opstarten, opleveren en opvolgen van A tot Z of meewerken aan een lopend changetraject? We leveren een interim-manager die uw veranderingstraject op de rails zet of houdt. Wij vullen uw vacatures snel en flexibel in voor 3, 6, 9 of 12 maanden of enkele dagen per week. Experts@YourBusiness levert de ondersteuning die nodig is voor uw bedrijf.

Voor volgend veranderingsmanagement kan u op ons rekenen:

  • Internationalisering: tijdelijk management bij buitenlandse opstart of overname 
  • Digitalisering: inspirerende ondersteuning door een freelance marketingmanager 
  • Groeistrategie: opstarten en uitrollen van managementstrategieën zoals Six Sigma 
  • Actie en reactie: leren van en inspelen op nieuwe concurrenten 
  • Supply chain support: interim management bij issues in de productieketen 
  • Bedrijfsuitbreiding: management consultancy door een ervaringsdeskundige 

Meer informatie

Bent u een ambitieuze kmo, een nationaal of internationaal bedrijf dat op zoek is naar uitmuntende managementprofielen om changeprojecten te begeleiden? Onze interim change managers zijn er klaar voor! Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Maak een afspraak

Onze mensen

Corinne Reynders

Corinne Reynders heeft veel ervaring met het begeleiden van kmo’s, hr-vraagstukken en het coachen van c-level managers. Talentacquisitie en de juiste man/vrouw op de juiste plaats is haar vakgebied.

Zij staat in voor de operationele leiding en wordt daarin bijgestaan door onze senior experts en backoffice.

Martine Reynders

Martine Reynders heeft jarenlange ervaring in het goedkeuren van kredieten aan bedrijven. Als invest manager was ze actief betrokken bij overnames, acquisities en zetelde ze in diverse raden van bestuur. Ze weet als geen ander dat de cijfers niet alleen moeten kloppen, maar uw projecten kunnen ondersteunen en investeringen financieren om tot performante bedrijfsresultaten te komen.

Copyright © 2024 Experts@yourbusiness