Aanpak

Nood aan interim-managers, een ervaring sparringpartner voor business advies of executive coaching?
Volg ons 3-stappenplan: luisteren, leveren & lanceren.

Aanpak

Expertise & ervaring op maat van uw bedrijf

Wanneer u nood heeft aan interim-managers, een ervaring sparringpartner voor business advies of executive coaching kan u rekenen op de topexperts, de ervaringen, inzichten en hands-on aanpak van Experts@YourBusiness.

Wij stappen in uw bedrijf om te…

1 | LUISTEREN

Experts@YourBusiness schuift graag mee aan tafel voor een grondige kennismaking van uw bedrijf en een correcte analyse van uw vraag. Wij duiken nooit zomaar in onze database op basis van een aantal sleutelwoorden die we tijdens een eerste briefing hebben genoteerd.
“Wanneer wij worden uitgenodigd om te komen luisteren, dan worden alle gesprekken gevoerd in een sfeer van vertrouwen. Als objectieve business expert stellen we de juiste vragen die nodig zijn om uw bedrijfsambities in kaart te brengen.”

2 | LEVEREN

Wenst u snel een interim-manager op te starten of heeft u nood aan consultancy of coaching? Wij leveren de juiste kennis en competenties. Onze interim-managers en experten staan niet voor hun eerste uitdaging. Het zijn ervaren professionals die vanaf minuut 1 rendabel ingezet worden.

“Experts@YourBusiness heeft meer dan 10 jaar ervaring en heeft niet alleen een up-to-date database met ervaren profielen, maar ook een sterk strategisch inzicht om uw bedrijf te ondersteunen. Wij leveren de juiste m/v op de juiste plaats, voor korte of lange termijn.”

3 | LANCEREN

Onze experts voeren elke opdracht uit in nauw overleg met uw medewerkers. We blijven in contact met onze expert ter plaatse om indien nodig bij te sturen en extra te ondersteunen met advies en coaching. We houden vinger aan de pols en faciliteren de gewenste resultaten.
“Onze experts stappen met al hun ervaring in uw team. Ze bekijken elke opdracht met nieuwe frisse ogen en behouden een helikopterview. Dit werkt vaak verhelderend en bevrijdend. Samen met onze consultancy & coaching expertise onderscheidt dit ons van de concurrentie.”

Experts@YourBusiness is flexibel inzetbaar voor korte of langere opdrachten voor interim-management, business consulting en executive coaching.

Meer informatie

Bent u een ambitieuze kmo, een nationaal of internationaal bedrijf dat op zoek is naar uitmuntende managementprofielen om uw business tijdelijk te ondersteunen en versterken? Onze interim-managers en executive coaches zijn er klaar voor! Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Maak een afspraak

Onze mensen

Corinne Reynders

Corinne Reynders heeft veel ervaring met het begeleiden van kmo’s, hr-vraagstukken en het coachen van c-level managers. Talentacquisitie en de juiste man/vrouw op de juiste plaats is haar vakgebied.

Zij staat in voor de operationele leiding en wordt daarin bijgestaan door onze senior experts en backoffice.

Martine Reynders

Martine Reynders heeft jarenlange ervaring in het goedkeuren van kredieten aan bedrijven. Als invest manager was ze actief betrokken bij overnames, acquisities en zetelde ze in diverse raden van bestuur. Ze weet als geen ander dat de cijfers niet alleen moeten kloppen, maar uw projecten kunnen ondersteunen en investeringen financieren om tot performante bedrijfsresultaten te komen.

Copyright © 2024 Experts@yourbusiness